Tatar z łososia z awokado i cukinią

Od kilku dni miałam ogromną ochotę na tatara z ryb. Generalnie, ku mojej rozpaczy, nie przepadam za rybami, ale na szczęście w nieszczęściu tylko przetworzonymi. Dania kuchni japońskiej z surową rybką w roli głównej, śledzia z cebulką,  czy tatara z ryby, bez dwóch zdań uwielbiam i nigdy nie mam dość. Do przygotowania tatara, akurat w takiej kombinacji smakowej, tj, z awokado, cukinią, sosem sojowym i wasabi, zainspirowała mnie niejaka Basia Ritz,  zdobywczyni tytułu pierwszego polskiego Masterchefa. Wyszedł przepyszny. 

Tatar z łososia z awokado i cukinią – przepis

AGN_tatar z łososia{Date (YYYY)»}{Filename»}-10-Edit-2AGN_tatar z łososia{Date (YYYY)»}{Filename»}-15-EditAGN_tatar z łososia{Date (YYYY)»}{Filename»}-20-EditAGN_tatar z łososia{Date (YYYY)»}{Filename»}-38-Edit

,

Brak komentarzy.

Dodaj komentarz