Śniadanie w angielskim stylu – jajko, fasolka i bekon

Uwielbiam weekendowe poranki,  kiedy można sobie pozwolić na odrobinę lenistwa i zamiast ekspresowego śniadania, zaserwować trochę ekstrawagancji w postaci późniejszego i solidnego posiłku. Propozycja dzisiejszego śniadania abstrahuje od kanonów zdrowego żywienia.

Nie będzie odchudzania i liczenia kalorii. Nikt nie będzie rezygnował z przysmaków na rzecz musli i odtłuszczonego mleka. Wizja chrupiącego bekonu, sadzonego jajka, pomidorków koktajlowych i fasolki w sosie pomidorowym, sprowokowała przyjemną rozpustę delektowania się pysznym śniadaniem w stylu angielskim.

Śniadanie w angielskim stylu – jajko, fasolka i bekon – przepis
 

, , , , ,

Odpowiedź do Śniadanie w angielskim stylu – jajko, fasolka i bekon

  1. solidne śniadanie 27 lipca 2015 at 16:31 #

    Bardzo dobre śniadanie zwłaszcza dla osób, które ciężko pracują i potrzebują dużo energii.

Dodaj komentarz

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.