Curry dyniowe z wołowiną i mlekiem kokosowym

Dynia całkowicie zdominowała stragany warzywne. Nie sposób przejść obok niej obojętnie, kusi krągłościami i kolorami, a że mam słabą silna wolę, ostatnio podczas każdej mojej wizyty straganowej nabywam jakąś krągłą piękność. Szczęśliwie dynia może być przetwarzana na tak wiele sposobów, że nie ma mowy, nawet przy codziennym jej konsumowaniu, o jakiejkolwiek monotonii. Można przygotować z niej niemalże wszystkie, od delikatnych słodkości, poprzez zupy do wytrawnym gulaszy. Sezon dyniowy niedługo się skończy, więc korzystajcie do woli. Dzisiaj proponuję curry dyniowe z wołowiną i mlekiem kokosowym.

Curry dyniowe z wołowiną i mlekiem kokosowym – przepis

AGN_dzieci, brawnies, (YYYY)»}{Filename»}-7AGN_dzieci, brawnies, (YYYY)»}{Filename»}-10

,

2 Odpowiedzi do Curry dyniowe z wołowiną i mlekiem kokosowym

  1. kimek 14 października 2014 at 20:03 #

    Wygląda super po tajsku 🙂 Dynia dobra na wszystko.

Skomentuj Agnieszka Niczyporuk Kliknij tu by anulować odpowiedź.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.